SMC odgovarja Janši: nismo ti ukradli volitev

Napačen poudarek: v svojem škandaloznem pismu je Janša, ne da bi na takšno posledico pomislil, svojega koalicijskega partnerja v podobi stranke SMC obtožil, da mu je ukradel volitve.

Glede na moralno skorumpirano ravnanje SMC, ki je zatajila svoja politična načela in se spajdašila z Janšo letošnjega marca in ki v anketah trenutno dosega 0,2 odstotno podporo, kar že po sebi poraja vprašanje, kakšna je njena politična verodostojnost pri sovodenju države, je težko predvidevati, kako močno ohladitev odnosov na relaciji SDS-SMC utegne to pomeniti v prihodnje. Če bi sodili po dosedanjih Počivalškovih zatrjevanjih zvestobe do groba, bore malo.

Vsekakor so v SMC presenetili, zmogli so tri grame svoje izgubljene morale in zapisali, da niso kradljivci volitev. Najbrž je bil posredni očitek, sicer ne prvič izrečen, malce prehud celo za tiste z dokazano slonjo kožo:

Povsem nerazumljive so tudi trditve o ukradenih volitvah. SMC je na volitvah leta 2014 zmagala pošteno, na podlagi volje ljudi, izražene na svobodnih in demokratičnih volitvah.

Zdaj je, paradoksalno, res nenadoma videti, da se je predsednik vlade pridružil ekipi ekonomista Jožeta P. Damijana, ki po parlamentu išče zadostno število poslancev za izglasovano nezaupnico njemu samemu – Janši.

Več:

Maršal Twito in njegova pisma Evropi: potapljajoča se ladja ugleda Slovenije

Moralni bankrot in politična prostitucija: kakšni so trenutni ceniki?

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: