Iskalnik

Na strani je trenutno več kot 2600 zapisov. Če koga zanima iskanje po celotni vsebini, podrobnejša informacija o posameznih zapisih, kategorijah, arhiv in vsi ostali pripomočki, je tu kratko navodilo.

Bralec bo možnost našel namesto na vstopni strani ob vsakem posameznem zapisu, in to v desni kolumni. Tudi na strani, ki ste jo pravkar odprli. Pač posebnost uporabljene predloge.

Search

Včasih WordPressov iskalnik za iskano besedo zna uporabljati šičnike in šumnike, včasih žal zataji. Torej poskusite oboje: npr. Drnovšek in še raje Drnovsek, ker iskalnik išče bolje brez njih! Podobno velja za iskanje kombinacije besed, več kot dveh iskalnik ne bo prenesel. In še ena slabost: sklanjanih besed ne bo prepoznal.

Številne kategorije niso povsem urejene (še ni bilo potrebnega časa). Npr. če kliknete na kategorijo ‘ad hominem’, vam ne bo ponudila vseh zadetkov, zato poskusite še z iskalnikom, da najdete druge zapise z omembami.

Prav tako številne kategorije sploh niso vnesene. Uporabo iskalnika predlagam za pojme, o katerih sem veliko pisal: filozofija, argumentacija, mediji, novinarstvo, cenzura, medijski pritiski, sovražni govor, diskreditacija, stigmatizacija, kužnost, insinuacija, paranoja, zarota, teorija zarote; medijska pristranost, vratarjenje, ipd. Za iskanje predlagam tudi Slovar novinarskih šeg, kjer sem navedel in pol šaljivo opisal številne pojme iz domače medijske realnosti.

Podrobnejši opis argumentacijskih zmot je za vse, ki jih to zanima, dostopen na podstrani Zmote in napake v argumentaciji ali seveda v knjigah, kar najdete na podstrani Knjige.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d