Nova Slovenija priznala, da v slovensko družbo vnaša stalne konflikte

Zelo redko naletimo na tolikšno samokritiko, ko jo je zmogla Nova Slovenija danes v Žužemberku, ko je priredila tradicionalni poletni tabor. Zapisali so, da vlade pod vodstvom SDS, in sami so njen čvrst in tudi ponosen del, v slovenski prostor nenehno prinašajo konflikte:

Slovenski politični prostor je predvidljiv. Vlade pod vodstvom SDS v družbo vnašajo stalne konflikte. Leve vlade novih obrazov so neučinkovite in v stalnih notranjih sporih. Cilj NSi pa je prinesti Sloveniji normalnost in razvoj brez konfliktov.

Še več, Nova Slovenija želi biti steber normalnosti, želi si razvoja brez konfliktov, so dodali. Kar pomeni lahko le eno: po novem zavračajo vlado pod vodstvom SDS.

Rešeni smo! Konec je risanja srčkov, ki jih je Janša namenjal Mateju Toninu, Nova Slovenija je v duhu normalizacije Slovenije potemtakem napovedala odhod iz Janševe koalicije. Upam, da bodo javnost, mediji in opozicija temu pomembnemu sporočilu namenili ustrezno pozornost in Tonina tudi vprašali: odhajate danes, jutri, v torek, v sredo?

Janševi kavni srčki za Tonina

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: