Počivalšek se uči diskreditacij medijev pri svojih učiteljih: o zaljubljenih ptičkih na POP TV

Zdravko Počivalšek ni zgolj tisti minister, ki je kot predsednik stranke SMC, podobno kot Aleksandra Pivec, pognal svojo stranko v zrak s svojim podložnim dejanjem podrejanja vladajoči stranki Janeza Janše in izdaje političnih načel, ampak je dokazal, da se rade volje uči pri svojih šefih njihovega umazanega jezika diskreditiranja medijev, z svojo podporo obračunu s STA pa tudi pri vojnah z njimi.

Malo po tistem, ko je državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič grobo grozil dopisniku Dela Petru Žerjaviču, ga je očitno zelo navdihnil nov sekretarjev tvit, tokrat usmerjen proti POP TV.

V svojem odgovoru na Mahničevo diskreditacijo POP TV je dodal še svojo domislico o nekakšnih povezavah med POP TV in slovensko policijo, čivk pa je spesnil na posmehljiv način, značilno obarvan z očitno tudi njemu ljubim cinizmom oblastnikov. V svoji imitativnosti govori o »parčkih« in »zaljubljenih ptičkih«:

Pa to ni edini parček saj je ljubezen med @24ur_com in @policija_si tradicionalno močna. Zaljubljeni ptički so se dobro ugnezdili.

Temu se je z retvitom z velikim veseljem pridružil še premier. Večje število trolov, naklonjenih ali celo organiziranih s strani vladajočih, za nekatere od teh se je že razkrilo, da uporabljajo lažne profile, je v komentarju takoj pozdravilo Počivalškovo govorico, češ da mu čestitajo, ker da je »končno snel rokavice«, zato mu izrekajo »respect«.

S Tadejem Štrokom o vladavini lažnih profilov in trolov na oblasti

Več:

Državni sekretar Mahnič z grožnjo Delovemu dopisniku

Poslanka nima razloga, da briše lažne profile

Ni obžalovala, še manj se je opravičila. Šlo je za zasebni profil.

Predsednik parlamenta naj obsodi ravnanje poslanke Alenke Jeraj

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Discover more from ::: IN MEDIA RES :::

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading