Počivalšek je za vsebino, vsebina pa pravi, da je koruptiven!

Zdravko Počivalšek se šaljivo norčuje iz razprave o nogah političarke iz konkurenčnega tabora. Ker njegovega fleka na suknjiču pa nihče ne opazi, je poskušal duhovičiti in opozoril, da je itak pomembna vsebina. Prav ima, pomembna je vsakič vsebina, in sicer tudi nedavne pravnomočne odločitve KPK, da je kršil integriteto pri nabavi medicinske opreme!

Gospodarski minister je, kot vemo, ob takšni vsebini zelo jezno zamahnil z roko in povedal, da ne bo odstopil, nekaj takšnega pa je terjal kar od članov protikorupcijske komisije. O popolnem brodolomu politične higiene pišem v članku Konkreten moralni bankrot: Počivalšek ne bo odstopil, Koritnik se ponuja za osemenjevalca žensk.

Noga Tanje Fajon kot predmet seksističnih opazk

Za več vsebine, ki dokazuje, bi na naši koruptivni politiki brez sleherne morale in vesti morali takoj odstopiti, je potrebno brati tudi stališča KPK. Kot je omenjena komisija ugotovila, minister ni zagotovil niti minimalnih standardov javnega naročanja, sam pa je celo osebno posegal v nabavo opreme. Zelo žalostno in za avtokastrirano novinarstvo pri nas tudi simptomatično je, da znova čakamo na prvega novinarja, ki bo v predvolilnih soočenjih ministru predočil vsebino, po kateri neznansko hrepeni!

Več:

Konkreten moralni bankrot: Počivalšek ne bo odstopil, Koritnik se ponuja za osemenjevalca žensk

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: