V stranki Konkretno navdušeni nad pobalinskim Snežičem

Ko sem včeraj objavil zapis, v katerim povem, da so Simona Kustec, Zdravko Počivalšek in Gregor Perič, vsi iz stranke Konkretno, nerealizirani Roki Snežiči, si nisem si predstavljal, da bo ilustrativna potrditev moje teze prišla že danes! V Konkretno so nad pobalinskim utajevalcem davkov več kot navdušeni!

Cvetober slovenskih ministrov in poslancev, ki nadaljuje tradicijo SMC, ta je hotela v politiko pripeljati več etičnosti, končala pa je v privrženosti največji moralni sprevrženosti, očitno konkretno občuduje konkretno norčevanje iz parlamenta in pravne države.

Glede na tviter komentar nastopa Rok Snežič, ki se primitivno zabava iz imena in poklica poslanca LMŠ, lahko kar dobro sklepamo, kako delujejo pod profile vladajočih strank skriti upravljalci njihovih računov na socialnih omrežjih. Zgodba nas spomni na Alenko Jeraj in njen anonimni račun z imenom Kopriva. Kot vemo, poslanka SDS nikoli ni obžalovala svojega početja in najbrž česa podobnega ne bomo doživeli niti pri stranki Konkretno.

Več:

Aroganten nastop Snežiča, ki da je razdelil javno mnenje. Ga je res?

Poslanka nima razloga, da briše lažne profile

Ni obžalovala, še manj se je opravičila. Šlo je za zasebni profil.

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Discover more from ::: IN MEDIA RES :::

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading