::: IN MEDIA RES :::

Quis custodiet ipsos custodes?

Jelinčič pri zobarju

Nacionalist Zmago Jelinčič Plemeniti, ki že 20 let ne preživlja dopusta na Hrvaškem – kako bi ga tudi, saj meni, da je povsem nelegalna država – se je vendarle znašel s svojim kolegom sredi s soncem obžarjene Opatije.

Da bi stvar bila še hujša, v oglasnem sporočilu na Planetu Siol v petminutnem videu ponuja dražesti hrvaškega zobozdravstva pri opatijskem dentistu, h kateremu je, poln komplimentov zanj, naravnost iz meglene Ljubljane osebno povabil svojega prijatelja z besedami »Zobe si boš zrihtal«. Naši niso dovolj dobri. Res neprecenljivo!

Jelinčič Planet Siol oglas

Zdi se, da so si oglaševanje hrvaškega zobozdravnika pri Jelinčiču in Planetu Siol družno zamislili prav kot prispevek, ki nam razkriva omenjeno politično presenečenje – nekdo, ki ima Hrvate toliko v želodcu, jim zdaj dela reklamo, kar nas bo še dodatno zmotiviralo!

Jelinčič Opatija oglasni film

Plačani prispevek – upajmo samo, da na metaravni ne bo kdo »pametno« sklepal, da mu s temi vrsticami delamo dodatno reklamo, takih poceni argumentov ne kupim – vsebuje potemtakem zanimiv politično-reklamni tvist – politiku Jelinčičevega kova je bržkone vseeno, kaj bo kdo porekel o njegovem političnem kredu za naprej ali nazaj. Itak je to nacionalistično paradiranje videti kot en vic, ob poštenem neškripajočem ugrizu šteje kajpada le šelestenje denarja.

Jelinčič Hrvaška ni legalna SIOL

Information

This entry was posted on 14/12/2014 by in aktualno, mediji, politika, spletni medij and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: