Brez alternative sodelujočim s kriminalnim miljejem

Igor Zorčič, predsednik parlamenta, ki je v preteklih dveh letih strahovito napadal stranko SDS in njenega predsednika, med drugim očital tudi sodelovanje s kriminalnim miljejem iz Republike Srbske, v včerajšnjem Delu pričakovano ni videl alternative vladi, katere del je.

Ena sama državotvorna prijaznost v intervjuju je v popolnem kontrastu z vsem, kar je Zorčič mislil do letošnje odločitve, da si premisli in stopi v Janševo koalicijo, s tem pa pride do odličnega položaja, a sproži tudi ulične proteste. Na njih so njemu in drugim v njegovi stranki SMC in DeSUSu očitajo izdajstvo politične načelnosti.

Kajti zdaj evidentno paktiranje s tistimi, ki jim je očital sodelovanje s kriminalnimi miljeji, zanj nima nobene alternative, kot zapišejo že v naslovu (več o kriminalnih zgodbah v Janševi rumenjaki: opletanje proti medijem na tviterju v zadevi Dijana).

Zorčič dve leti nazaj o klobasanju podpredsednika parlamenta

Zorčič je sicer v preteklih letih namigoval na Janševo vpletenost v afero Patria in zelo vehementno napadal stranko SDS in njenega predsednika ob številnih priložnostih. Dve leti nazaj je Jožeta Tanka, vodjo poslanske skupine SDS in sedanjega podpredsednika parlamenta, torej najožjega sodelavca, javno ozmerjal z »Jože, ne klobasaj« in njegovi stranki očital korupcijo.

Ampak od letos je vse drugače, kajti obstajajo pač realni ceniki moralnega bankrota naših politikov (Moralni bankrot in politična prostitucija: kakšni so trenutni ceniki?). Najbrž bomo morali biti večno hvaležni, da so nam, spodletelo sarkastično sicer, svoje uradne tarife čisto zares na ogled postavili.

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: