Medijske aktivnosti notranjega ministra: s česnom bodo poskrbeli za upokojence

Danes nam vladni portal Nova24TV ponuja praktične nasvete o tem, kako okrepiti pljuča s česnom in medom, in sicer z neke druge spletne strani: www.zaupokojence.si.

Kot direktor ga še vedno vodi Aleš Hojs, notranji minister Republike Slovenije in zastopnik podjetja »NOVA HIŠA, spletni in radijski medij d.o.o.«, ki spletno stran izdaja, o čemer pišem deloma tudi v Hojs in Orban odkrila razlog epidemije, izdaja pa tudi omenjeno stran za upokojence. Med ustanovitelji in deležniki podjetja je tudi Janez Janša.

Še vedno čakamo, da bo takšno situacijo kritično ovrednotilo Društvo novinarjev Slovenije, ki je prav danes pozvalo k podpori k verodostojnemu novinarstvu. No, opredelitev do političnih in neskritno vladnih glasil bi bila pot v takšno smer.

Podatki o nosilcu domene www.zaupokojence.si nas pripeljejo do Žana Janše, kot je opozoril Domen Savič. No, Žan Janša bi lahko bil sin predsednika vlade, pred leti je bil zaposlen pri bruseljskih evroposlancih iz vrst SDS.

Nosilec domene je Žan Janša

Odgovorna urednica portala je Petra Logar. V prispevku Kateri so strankarski mediji na spletu? sem nedavno pribeležil grafikon vseh trenutnih spletnih portalov, ki jih obvladuje nova oblast in pri tem namignil, da to najbrž niso vsi.

Zdaj vemo za najmanj enega več in obenem takšnega, kjer je izdajatelj in odgovorna oseba še vedno notranji minister – trenutno redno nastopa tudi na RTV Slovenija, čeprav je nedavno pozival k neplačevanju RTV prispevka, o čemer več v Hojsova naročnina in RTV mazohizem in Kako RTV reklamira tiste, ki hujskajo proti plačevanju prispevka.

Kolofon portala
Razvid medijev: notranji minister je odgovorna oseba portala Za upokojence

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d