Ferfila v Dnevniku: o hvalnicah Melaniji

Včerajšnji osrednji Dnevnik (21.1.2017) je minil v dolgem pogovoru z dr. Bogomilom Ferfilo o Donaldu Trumpu: nekajkrat smo slišati tisti predvidljivi »Ni nobenega razloga za paniko« – dobesedno.

ferfila-21-1-17
Ferfila v studiu: znova z idejo o spomeniku Melaniji

Skratka, z novim ameriškim predsednikom bo vse krasno in kul, kar skupaj z uredniki RTV SLO zelo dobro vemo že po ogledu majice, ki jo je njihov gost oblačil ob TV komentiranju volilne kampanje: TRUMP. MAKE AMERICA GREAT AGAIN.

In ja, Ferfila je spet ponovil, da v Sloveniji potrebujemo spomenik v čast Melaniji, prvi dami. Za kakšne zasluge že? Profesor je to menil že v času volilne kampanje, zdaj meni na dan inavguracije, se pravi brez enega delovnega dne, ki bi ga imela prva dama za sabo.

Panegirizem na račun slovenskega porekla prve dame postaja že nadvse neokusen, podobno kot je vprašljiva izbira sogovorcev, ki so neskrito promovirali svojega kandidata in se pri tem celo uspeli pretvarjati, da so neodvisni politični komentatorji. No, pravzaprav tega Ferfila niti ni počel, to počne nacionalka – prepričuje nas, da nam streže z neodvisnostjo. Malo morgen.

Upati je, da gre za spodrsljaj in da ne drži, da ob Ameriki tudi nacionalka želi postati velika!

ferfila-trump-majica-planet-tv
Ferfila in njegovo neženirano politično komentiranje pred TV kamerami
dnevnik-21-1-17
Vsi uredniki, ki podpisujejo dnevnik

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d