Obama, Kitajci in virus kot biološko orožje

Poslanec Branko Grims, v preteklosti tudi že predsednik parlamentarnega odbora za visoko šolstvo, znanost in tehnološki razvoj, je sveto prepričan, da so nam koronavirus podtaknili, kar je pojasnil v rekordno dolgem nagovoru državljanom (Grimsovi dvomi v uradne verzije okoli koronavirusa).

Takrat je še nihal okoli motiva, zakaj so v kitajskem laboratoriju razvili novo biološko orožje in kaj želijo s svojim manipuliranjem doseči. Odgovor, ki ga po njegovem pozna članica generalštaba kitajske ljudske armade.

Toda po novem dolgoletni poslanec vladajoče stranke ugotavlja, da obstajajo tudi dokumenti, sklicuje se na tabloidni Daily Mail in konspiracijski Infowar Alexa Jonesa, ki bolj ali manj potrjujejo vse njegove dvome in kažejo na to, da je socialistična Kitajska zbirala, razvijala in testirala koronaviruse kot biološko orožje na živih živalih – sesalcih. Vse to naj bi financirala z denarjem, pridobljenim s strani ameriške vlade Baracka Obame.

Konspiracizem na domačih tleh ni nekaj novega, je tudi odlična politična priložnost, tudi če v teorije zarote ne verjameš – pomembno je, da je volilno telo dovolj dovzetno (36 odstotkov Slovencev ne verjame: koronavirus v času teorij zarot). Pri omenjenem poslancu je drugače, so stalna praksa v njegovih nastopih, tudi zaradi podnebnega skepticizma, ki ga deli s predsednikom vlade (Podnebni skeptiki, zmagovalci v medijski pozornosti).

Grims je predlani zaslovel z izjavo, da se planet Zemlja v resnici ohlaja, saj da je karantanski črni panter izumrl, ker je bil navajen na bolj toplo podnebje.

Grimsov včerajšnji zapis in replika uporabnika

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Discover more from ::: IN MEDIA RES :::

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading