Erotični sejmi in seksualna odgovornost medijev

Družbena odgovornost medijev? Hja, tole bolj spominja na kakšno seksualno odgovornost, ki jo globoko v sebi čutijo nekateri med njimi:

Večer sejem erotike

Afiniteta Večera do spolnosti je sicer že izpričana in ima za sabo bogato in izčrpno zgodovino: končno je ta časnik najbrž edini dnevnik v Evropi, ki je desetletja na svojem naslovu izdajal pornografsko revijo. No, ta grandiozen dosežek je izstopajoč že v slovenskem prostoru.

»Vroči kaj« je pred leti počasi izpuhtel, ker se ni več mogel kosati z brezplačno konkurenco na spletu – domnevam. Skoraj enako vroča želja po spolnem izobraževanju publike pa je ostala in pulzirala dalje: ko toti Štajerc v oralo pade je lep zgled kulturniškega obrata v mestu, v lepem sodelovanju s študentsko organizacijo.

Današnji tiskani Večer na svoji 14. strani ponuja oglas in zastonjske karte – in to za erotične sejme v tujini. Vabilo je namenjeno ukaželjnim in tistim, ki so pripravljeni skočiti do Schwarzlhalle v Gradcu, Večerovci pa so se odločili, da počastijo svoje bralce z desetimi kompleti brezplačnih vstopnic. Čisto mimogrede: na reklami se niso mogli odločiti, al’ piše se Graz ali Gradec.

Mimogrede, ta obstaja priljubljena destinacija, saj so tja le nekaj tednov nazaj pri študentski organizaciji, tokrat ljubljanski, na šoping vabili študentke – ob mednarodnem dnevu žena.

Srečne nagrajence Večerovega imenitnega oglaševalskega partnerstva bodo izžrebali ta petek.

Več:

Ko toti Štajerc v oralo pade

500 Večerovih špricerjev. Zluftanih.

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: