Buhteče oprsje milfaste Jane Morelj: ko tabloidnost vse prenese

Ja, pri Žurnalu24 znajo združevati radovednost s prostaškostjo. Znana radijka in vremenarka je noseča, se glasi ekskluzivna novica, njeni sodelavci pa imajo ob njej zanimive ideje, kaj bi z nič hudega slutečo nosečnico počeli in kam bi usmerili svoj strumni pogled:

Jana Morelj je danes v jutranjem programu Denis Avdić Show svojim sodelavcem in poslušalcem naznanila lepo novico. Mamica bo! Denis jo je okronal za bodočo MILFo oziroma “mamico, ki bi jo z veseljem nategnil”. Pokomentiral pa ni le njenega vzhajajočega trebuščka, pač pa tudi na sveže buhteče oprsje.

Ne gre le za normalizirano vulgarnost, prostaškost je tukaj očitno v funkciji tabloidne eksploatacije, je tako rekoč legitimirana skozi zabavljaške komentarje sodelavcev. Med vsemi sortami senzacionalističnega diskurza smo je sicer že navajeni, inovacija Žurnalove novinarke je morda zgolj v tem, da je njena tarča nosečnica, verjetno hitro priročni izgovor pa dejstvo, da je vremenarkin kolega dežurni zabavljač, ki mu sodelavka ničesar ne bo mogla ali želela zameriti.

Dvomim, da to dejstvo kaj zmanjša začetno ugotovitev.

Žurnal Morelj noseča milfa
Žurnalov članek z omenjenimi poudarki: bodoča milfa z buhtečim oprsjem

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: