Sproščeno, sproščeno, sproščeno

Zbor bil je živ. Prodal i on je par sproščenosti. Kratek povzetek:

………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

12 thoughts on “Sproščeno, sproščeno, sproščeno

Add yours

  1. Sproščena Slovenija-vse te sproščenske akterje pošljimo z nepovratno karto na sproščanje na kak otok(goli;)….

  2. Le zakaj ljudje potrebujejo besedo “spreščeno” z povdarkom.Zato, da si tudi oddaja v nedeljo popoldan dovoli sproščeno svinjat,ker smo gledalci upokojenci “nesproščeni”.
    Dragi uredniki,pisci in ustvarjalci medijev, izmislili ste si izraz, ki služi samo izgovoru za drzno in vulgarno govoričenje in nastopaštvo z nategovanjem purana. Bravo. Dokazali ste da si upate. Vi ste brez dvoma “sproščeni”.Mi upokojenci smo itak nevedni.

  3. kar se mene tiče, se po volitvah 2004 in zmagi Janeza Janše končno počutim bolj sproščeno… predvsem pa mi v denarnici ostane več (sej zato pa gremo na volitve, da skinemo kradljivce z oblasti) – Janševa vlada je recimo pocenila notarje (pri overjanju pogodb in podpisov sem tako prišparal malo premoženje), zmanjšala je davke (manjša dohodnina in manjši davek na plače) – levičarji so davke samo večali, zaradi sproščenega trga telekomunikacij plačujem zdaj v času Janše 3x manjši znesek za telefon in internet (prej Telekomu 15.000 sit, zdaj T2 4500 sit – preračunajte to na letno osnovo – več kot 500 EUR prihranka), skenslali so študentske servise, ki so študenstski denar tlačili v lastne žepe, zdaj pa bo več denarja za študentske štipendije in domove, tudi penzije so višje, in tako naprej. skratka, Janševa vlada mi vzame manj kot prejšnje kradljive levičarske vlade, poleg tega dosega odlične rezultate na gospodarskem področju (gospodarska rast, manjša brezposelnost) in ustvarja dobre pogoje za nadaljnji razvoj Slovenije. zato je edina logična poteza, da jo volim še naprej. levičarske zalege na oblasti in njenega terorja pa se bojim.

  4. Odkar je Janša na ablast, sem dobil dohodnino vrnjeno. Nazadnjese je to zgodilo v letu, ko je bila vlada Bajukova. Ino? Koga naj potem volim, jebemosunce?

  5. Martin……..ha,ha,ha
    če si zamisliš da sem pri svojih 70 letih že kar lepo število vodilnih govorcev zamenjala in vsakemu znova verjela, ko je nekaj dal je drugje tudi vzel, še nikoli mi niso več jemali kot sedaj v blaginji demokracije…..ah pa kaj bi govorila, saj greste za menoj in boste sami spoznali, prepozno in znova, moč in oblast spridita še tako trdno osebnost,stranko ali sistem,častihlepnost gre do neba.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: