Dame v postelji s kužeti, ali nekaj gnilega je v deželi slovenski

Priljubljeni savdski teolog dr. Mohammed Al-Arifi, znan tudi po tem, da prostodušno možem predlaga tepežkanje svojih žena, v temle intervjuju za MEMRI TV svari pred danskim razvratom. Saj smo vedeli, something is rotten in the state od Denmark. Vznemirja pa ga tudi (izmišljeno) dejstvo, da se v tej čudni deželici žene poročajo s psmi ali z osli:

Zveni znano? Samo nasmeh je bolj grenak? No, na nedavni razpravi ob sprejemu družinskega zakonika je naš teolog, celo podpredsednik državnega zbora, ob vseh drugih izrečenih retoričnih sklicevanjih na čustva od kanibalizma do možnosti gejevske reprodukcije, ponovil strahove svojega islamskega kolega:

»Morda se bodo tudi pri nas kmalu pojavile zahteve, da bi se kakšna dama poročila s svojim kužetom.«

Čudno, dr. France Cukjati je pozabil, da imajo lahko stare gospe simpatije tudi do oslov. Ali celo mlade. No, ampak gospod Al-Arifi v videu omenja tudi nevarnost homoseksualnih institucij, kar spet spominja na slovenske razmere, precej stroga stališča pa ima tudi do zunajzakonskih skupnosti (podobno kot Cukjati in njegova stranka). Vsaka podobnost med obema teologoma je zgolj slučajna, med Dansko in Slovenijo pa je sploh izmišljena.

Ko bo referendum, bi morebiti lahko svarilci pred pasjimi radostmi k nam povabili gospoda Al-Arifija, saj bi bil očitno v veliko pomoč pri argumentaciji.

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: