Begunci kot barbarski posiljevalci

Prispevek Romana Vodeba na Janševi Nova24TV že sodi v kategorijo ekstremnega hujskaštva proti beguncem, zamaskiranega v nekakšno psihoanalitično miselno seanso.

Nova24 Vodeb begunci posiljevalci

V žanru, ki se mu rad predaja, se avtor v samostojni kolumni razpiše o seksualnem profilu beguncev, ki jih mimogrede označuje tudi za barbare, nato pa spregovori o radikalni nevarnosti, ki čaka sleherno evropsko žensko ob begunski krizi, kjer je posilstvo »resnično legitimna opcija«.

Fearmongering v najčistejši prezenci, na kar namiguje že naslov. Strah jih mora biti. Misel v zgoščeni obliki ponovi znova v spodnjem citatu, z namenom, da bi zavaroval evropsko žensko pred skritimi užitki prihajajočih barbarov:

Seksualne frustracije moškega dela beguncev/barbarov so zato eden najbolj nevarnih atributov sedanje in katerekoli begunske krize. In povsem legitimno je pričakovati – in to se v Nemčiji, Franciji, državah Beneluksa in Skandinaviji že dogaja – seksualno znašanje nad domačinkami, evropskimi ženskami. Posilstva so povsem realna opcija – največji skriti užitek beguncev, barbarov moškega spola. In evropske ženske, tudi Slovenke, to nezavedno vedo. In pravi moški tudi – in natančno zato bi radi z ograjo in vojsko zaščitili svoje ženske, otroke, družine in nenazadnje cel teritorij Slovenije, ki na simbolno nezavedni ravni predstavlja infantilno mamo – mamo, ki jo je deček doživljal v času razreševanja Ojdipovega kompleksa.

Vodeb begunci barbari posiljevalci 2

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Discover more from ::: IN MEDIA RES :::

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading