Norveški lovec na marksiste o Sloveniji

Breivik je letos na spletu objavil 1500 strani dolg manifesto z naslovom »Deklaracija o neodvisnosti Evrope«, v katerem je opisal svoja stališča, pa tudi priprave na napad. Besedilo je podpisano z imenom Andrew Berwick, kar naj bi bila angleška različica napadalčevega pravega imena Anders Breivik. V besedilu lovec na marksiste in borec proti multukulturalizmu nekajkrat omeni Slovenijo, povečini v svojih statistikah. Najbolj zanimiva je tista omemba, kjer jo uvrsti na lestvico najmanj nevarnih držav, kar zadeva multikulturno indoktrinacijo. Slovenija in Slovaška sta na vrhu seznama srečnih držav:

By evaluating the numbers from given countries I have been able to determine the severity level of each country when it comes to the success ratio of the Marxist/multiculturalist brainwashing campaigns. The following overview will list the least affected countries (100 will indicate; relatively unaffected) to the most affected (0). I have taken language barriers into account so the overview should be representative.

Level of multicultural indoctrination per country

Slovakia 90

Slovenia 90

.

.

.

Verjetno bodo ponosni tudi v SNS, ker jo je Breivik kot edino iz Slovenije uvrstil na svoj seznam desničarskih nacionalističnih strank v Evropi.

One thought on “Norveški lovec na marksiste o Sloveniji

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: