Natureta in Drnovšek svetujeta: pripravite ozimnico!

Mentalno sproščeni predsednik države svari pred tem, da nas še to zimo lahko doleti katastrofa. Živimo brezbrižno, pravi tukaj, in modro namiguje, da nam babičine zaloge lahko še zelo koristijo, zatorej se bo treba odpraviti v klet:

»Ozimnica vaših babic bi vam prišla še kako prav.« 

Po Drnovšku nas kataklizma lahko doleti zelo hitro, na dolgi rok pa je neizogibna: »Ni več vprašanje, če se bo najhujši scenarij uresničil, temveč le kdaj. Morda že to zimo.« 

Za tiste, ki ozimnice še niste pripravili, vam priporočamo tradicionalne preizkušene izdelke podjetja Eta z znamko Natureta tukaj. Ajvar boste našli v Mercatorju po ceni 374 tolarjev za 540 gramov: preverite zaloge tukaj še danes! Vsekakor ne pozabite na pribor za preživetje, s katerim boste lahko v naravi preživeli nekaj tednov brez elektrike in vode: žepni nož, šotor, šivalni pribor in lopato. Priporočamo vam pregled seznama najnujnejšega pribora. 

7 thoughts on “Natureta in Drnovšek svetujeta: pripravite ozimnico!

Add yours

  1. Hja, tocno. Ko gre za prezivetje, poduhovljence zanima le ta svet, ceprav verjamejo v druge.

  2. Ne pozabimo na razprtije Drnovšek/Janša, ko jim je Drniovšek par krepkih spustil preko svojega bloga.. Berite Drnovška tudi z druge strani, s to ozimnico verjetno cilja tudi na (ne)uspelo davčno reformo pod violino pikolina Bajuka.

  3. O, hura, zdaj še jezdeci apokalipse ali kaj?! Naj pripravimo zalogo krompirja, sladkorja, olja, nafte, sveč? Tole se mi bere kot kick start v veseli december, ne kupujmo nepotrebnega kiča, kupujmo pa vseeno!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Discover more from ::: IN MEDIA RES :::

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading